Culinair hoogstaand en verrassend
Genieten van perfect bereide hapjes op hoog culinair niveau, dat is wat u kunt verwachten van microdining kok Frank van Steeg. Zijn manier van koken is exclusief en apart. Zeker weten dat uw gasten nieuwe smaakervaringen zullen opdoen. Eén van Franks onderscheidende kenmerken is bijvoorbeeld, dat hij altijd probeert om herkenbare ingrediënten in een nieuw jasje te steken. Vertrouwde smaken te laten samensmelten met wat u nog nooit geproefd heeft. Groentes uit lang vervlogen tijden op een elegante manier te presenteren, zoals een pastinaak bijvoorbeeld. Of door geen oranje wortels te gebruiken, maar u juist het gamma aan smaken te laten ervaren van de rode, gele en groene wortel. En door niet alleen schaaldieren te gebruiken, maar dit te combineren met de verfrissende nasmaak van de eeuwenoude yuzu, een gele, aromatische citrusvrucht die ooit zijn intrede maakte vanuit China in Nederland.
Microdining, met kok thuisdiner is meer mogelijk
Met een kok als Frank op locatie is alles mogelijk aan eten, meer dan bij de traditionele cateraar voor thuis en meer dan met een diner thuisbezorgd. Dus ook allerlei verwennerijen die alleen kort van te voren kunnen worden bereid zoals parfait, bruschetta en gamba’s. Kortom, microdining geeft u meer mogelijkheden, en laat uw gasten op een nieuwe manier genieten van eten. Of het nu gaat om een lunch, hapjes, tapas of een diner. Het past perfect in een tijd waarin men geen massa’s voedsel meer wil wegwerken, maar waarin kleinere porties met meer smaakintensiteit en smaakdiversiteit de basis vormen van het voedingspatroon van moderne mensen. U kunt het krijgen zoals u het hebben wilt. Alles wordt vers op locatie gesneden, met gebruikmaking van verse kruiden en zelfgemaakte sauzen, zodat de perfecte smaken worden bereikt. Wanneer het gaat om beleving, intensiteit en genot, dan vindt u in Frank van Steeg de kok met het perfecte gevoel voor thuis eten met een groep.
Uw voedsel met zorg uitgekozen voor beste diner thuis
Frank bezoekt zijn leveranciers regelmatig om het beste voor zijn klanten te selecteren. En zijn specialisten weten dit. Bakker-patissier Piet uit Elspeet levert het allerlekkerste brood en banket, J&A visboeren uit Harderwijk haalt voor hem het beste uit de zee, Ekofields en Slagerij van Engelen uit Garderen zorgen voor eerlijk vlees en de groenteboer uit Lunteren voor de mooiste en beste groenten. Frank weet waar zijn voedsel vandaan komt. Uit de buurt, soms biologisch, ecologisch, alles geselecteerd op kwaliteit. Dankzij zijn leveranciers kan Frank volledig vertrouwen op de allerbeste kwaliteit van zijn vlees, vis, groenten en deegwaren. En dat proeft u. Geen vlees dat verstopt moet worden in een laag saus, maar zacht, mals vlees, voornamelijk van een slager die op ecologische manier zijn kalveren slacht. Met uitsluitend dit doel voor ogen om uw gasten van het allerbeste te voorzien.
Neem contact op
Micro Dining
Frank van Steeg
Troelstrastraat 56
8072AN Nunspeet
T: 06 2762 0562
E: frank@microdining.nl